Bus naar Paracas
Door: Gerard en Marian
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Marian
05 Mei 2014 | Peru, Paracas
Om 12.30 uur werden we netjes opgehaald van ons Guesthouse om naar het busstation gebracht te worden. En de bus en het station is hier een belevenis op zich. Net als bij een luchthaven moet je je bagage inchecken en wachten op het boarden. Dat gaat er heel officieel aan toe. Er worden zelfs video opnames van alle passagiers gemaakt. Waar dat precies voor is is ons een raadsel. Maar vooral de bus zelf is pure luxe. Het is maar drie en half uur naar Paracas echter onderweg krijg je een complete maaltijd, koffie, fris enz. De bus beschikt over ligstoelen, TV’s, WC en is van alle gemakken voorzien. De omgeving waar we langs rijden is niet bijzonder. Veel woestenij en armoede. Aangekomen bij het busstation buiten Paracas staat er weer een mannetje klaar met onze namen op een bord om ons vervolgens naar ons Hotel te brengen. We zitten lekker centraal in het dorp in Hostel Mar Azul. Amper binnen horen wij de fanfare langskomen. Snel naar buiten gerend en gekeken naar een soort van processie met een levensgroot Christus beeld. Vervolgens zijn we op een terrasje aan het water wat gaan eten waar ter afsluiting ook nog een vuurwerkshow werd afgestoken. Wat dat betreft hebben we geen klagen. Kosten nog moeite worden gespaard om het ons naar de zin te maken. Morgen vroeg op om de Ballestas Islands te bezoeken. We laten ons verrassen.
05 Mei 2014 - 18:41
Joke Tjon:
Super mooie foto's dus toch een beetje vakantie nu dat alles goed loopt ???? -
07 Mei 2014 - 18:18
Cyra :
Haha je gaat daar als Gerarduz Hernandez door t leven de komende weken? -
26 September 2017 - 12:24
Gerard En Marian :
Mango Travel
Reisspecialist in individuele maatwerk reizen naar verre bestemmingen.
www.mangotravel.nl