Olifanten Festival
Door: Marian en Gerard
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Marian
26 December 2014 | Nepal, Bandipur
Na een uurtje stappen we aan land en gaan lopend het Nationaal Park van Chitwan in. Uiteindelijk zien we aan de overkant van de oever dan toch een neushoorn. Buiten wat herten komen we geen tijger of ander wild tegen. Maar al met al toch een leuk tochtje.
Smiddags gaan we naar het olifanten festival. We zien een heuse olifanten hardloop wedstrijd. Ons geduld wordt wel erg op de proef gesteld de olifanten staan namelijk wel een uur in de starthouding. Maar uiteindelijk dan toch, en wie wint er weer? Ja ook hier is Duitsland de grote winnaar.
Daarna nog een voetbalwedstrijd door twee teams van olifanten, af en toe is het wat zoeken naar de bal met die grote poten van hun maar toch er worden zelfs doelpunten gezet.
Al met al een grote happening.
Het is er dan ook een gezellige drukte. Leuk om een keer mee te maken.
Savonds nog even gezellig bij een kampvuur tweede kerstdag afsluiten en morgen weer terug naar Kathmandu.
31 December 2014 - 09:57
Map:
Heel speciaal, ik zie tussen de mensen zelfs een Kerstman lopen en verder heel kleurrijke kleding. Dat olifanten gaan voetballen....ook hier zeker Duitsland de winnende ploeg...toch ook een neushoorn, lees ik.