Welkom op ons reisweblog
Door: Gerard en Marian
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Marian
02 Juli 2013 | Nederland, Hoogeveen
Ben je geïnteresseerd in hoe het ons vergaat, dan kun je ons volgen op dit reis-weblog. Wij vinden het heel fijn om reacties te ontvangen. Aarzel dus niet om een berichtje te sturen. We zullen proberen zo regelmatig als mogelijk verslag te doen en foto's te plaatsen. Veel zal afhangen van de beschikbaarheid van (snel) internet en ons reisschema. We hopen toch af en toe wat reisverslagen en vooral foto’s te kunnen uploaden.
Wil je op de hoogte blijven van al onze avonturen, schrijf je dan in voor de mailinglijst en ontvang direct een e-mail voor elk nieuw reisverslag! Ga daar voor naar "Blijf op de hoogte"-blok op deze pagina! Wordt het je te veel om vanuit dit koude kikkerland ons te volgen in het prachtige China en Birma, dan kun je je hier natuurlijk ook weer uitschrijven/afmelden. Deze eerste mail ontvang je omdat wij je toegevoegd hebben.
Zodra een berichtje door ons is geplaatst krijg je een mailtje als jij je e-mailadres hebt ingevuld. Wil je geen mail meer ontvangen, dan kun je gewoon je mailadres weer verwijderen.
Ons motto: Een toerist weet niet waar hij geweest is. Een reiziger weet niet waar hij naar toe gaat!
Bij voorbaat dank voor je reactie en veel plezier met het meereizen.
Groeten,
Gerard en Marian
02 Juli 2013 - 11:39
Ria Koldewee:
Hallo Marjan,
Jullie reis ziet er indrukwekkend uit, ik ga jullie volgen!
Goede reis en heel veel plezier en mooie ontmoetingen!
groetjes,
Ria -
02 Juli 2013 - 12:56
Marion Bouwman:
Hoi Gerard en Marian,
wat een fantastische reis gaan jullie weer maken!
In Beijing en Kunming ben ik ook geweest, al wel weer heel wat jaartjes geleden.
Heel veel plezier en ik volg jullie graag.
groetjes Marion -
02 Juli 2013 - 12:57
Bernadette:
hoi marjan en gerard
wanneer vertrekken jullie precies
als ik jullie niet meer zie of spreek dan wens ik jullie een goede reis
groetjes bernadette -
03 Juli 2013 - 22:03
Map:
Ik wens jullie een hele goeie reis en heel veel plezier en genieten van alles wat je tegenkomt.
Groetjes, Map -
03 Juli 2013 - 22:34
Paul En Riet:
Hoi Gerard en Marian,
Heel veel plezier gewenst op deze vast weer prachtige reis. We zullen jullie met plezier volgen zodat ook wij een beetje meegenieten!
Groetjes uit Ootmarsum