Het zit er op! - Reisverslag uit Zuidwolde, Nederland van Gerard en Marian - WaarBenJij.nu Het zit er op! - Reisverslag uit Zuidwolde, Nederland van Gerard en Marian - WaarBenJij.nu

Het zit er op!

Door: Gerard

Blijf op de hoogte en volg Gerard en Marian

14 Januari 2012 | Nederland, Zuidwolde

We zitten nu in de trein van Schiphol naar huis. Vanmorgen vroeg zijn we met de taxi naar de luchthaven van Delhi gebracht. We hadden gerekend op een reistijd van een uur maar binnen vijfentwintig minuten stonden we al op het vliegveld. Delhi wordt pas laat wakker dus weinig verkeer op de weg. Vervolgens hadden wij de tijd wel nodig voor alle formaliteiten, controles en nog eens controles. Toen wij bij de gate kwamen konden we als eersten boarden en zaten dus als eersten, nog voor de first class in het vliegtuig.

Verder verliep de vlucht volgens plan met een tussenstop van twee uur in het ijzig koude Helsinki. Met min 10 graden en sneeuw waren wij blij dat wij slechts tien meter door de buitenlucht hoefden te lopen bij de overstap van de bus naar het vliegtuig naar Amsterdam. Ook dit liep heel voorspoedig en wij konden zelfs een trein eerder nemen dan gedacht. We hopen nu om negen uur aan te komen in Hoogeveen om dan na wat warmere kleding te hebben aangetrokken door te gaan naar een verjaardagsfeestje. Zal wel even doorhalen zijn omdat wij met een jetlag van vier en half uur rond lopen.

Wij hebben ontzettend genoten van deze hele speciale reis en danken alle volgers voor de vele reacties die wij kregen.

• 18 Januari 2012 - 10:48

Elly: