Terug met de TukTuk - Reisverslag uit Kochi, India van Gerard en Marian - WaarBenJij.nu Terug met de TukTuk - Reisverslag uit Kochi, India van Gerard en Marian - WaarBenJij.nu

Terug met de TukTuk

Door: Gerard

Blijf op de hoogte en volg Gerard en Marian

11 Januari 2012 | India, Kochi

Na terugkomst in Alleppey in de haven zijn we direct doorgegaan naar het strand. Het blijkt een prachtig strand te zijn. Alleen is het wat rustig. Er is weinig vertier en voor een hapje of een drankje moet je er niet zijn. We hadden gehoopt dat we daar verse vis zouden kunnen kopen om klaar te laten maken in een restaurantje. Helaas, daarop hebben wij met de TukTuk chauffeur overlegt en die heeft ons via een schitterend straatje langs het strand in anderhalf uur al hobbelend terug gebracht naar Kochi. Een prachtige rit door het achterland van Kerala.

Maar ondanks deze communistische heilstaat is hier schijnbaar ook veel verdriet. Onderweg stopte onze TukTuk chauffeur plotseling voor een oploop van mensen in het bos. Daar had zich een man opgehangen. Opvallend waren de wat koele en cynische reacties van de omstanders, wat op ons westerlingen nog al koeltjes overkomt.